Första veckan avklarad

Det känns som att vi redan har varit igång i två veckor. Minst!  Vi är ett ganska så nytt gäng på kontoret. Anni är ju iväg på långresa och skickar en massa sjuuukt jobbiga (härliga) snaps till oss. Just nu är hon i Guatemala och hänger runt i en paradisliknande miljö. Undrar om jag ska blocka henne från mina kanaler 😉
Men den här första arbetsveckan då… den har varit väldigt rolig, nystartande och lite rörig. Rörig eftersom vi är en helt ny konstellation, samtidigt som vårt företag håller på att göra en liten förändring. Det blir rätt många, eller framförallt stora, förändringar samtidigt, och det är lätt att tappa bort sig och glömma vem man egentligen är. Som företag alltså. Men nu, efter den här veckan – då vi har haft en del mini-workshops där vi har pratat om alltifrån hur vi ska presentera projekt inför kunderna till hur våra egna kanaler ska se ut och hur mycket tid vi ska lägga på varje projekt – så har jag kommit till insikt med några saker: Vi är ju redan ett företag som har funnits i snart två och ett halvt år. Det betyder alltså att vi har redan en personlighet som företag, och den vill vi absolut bevara. Så på måndag, under vårt stora veckomöte så ska jag samla ihop allt vi har pratat om och göra någon slags sammanfattning om vem vi är, vad vi ska göra och hur vi ska göra det. Sen har vi tydliga riktlinjer, och det känns jätteskönt. Jag har en bra känsla för 2017. Det kommer bli ett bra år, och jag och Sanna pratade häromdagen om att vi verkligen håller på att göra en transformation – från att vara den pyttelilla och rätt billiga byrån – till att bli mer “på riktigt” och faktiskt tacka nej till projekt där vi känner att det tar mer än det ger (vi har jobbat ganska mycket mer än vad vi har fått betalt för, och det funkar inte i längden) och ta betalt för det vi gör, eftersom vi gör det fantastiskt bra. Så nu hoppas vi verkligen att vi kan titta tillbaka på det här om ett halvår och säga YES, vi klarade det! Och tycka att det var en lycksoam förändring…
Zandra (till vänster) började ju redan innan jul och är alltså halvny. Här gör vi en mini-intervju med henne. Christin (till höger) började också innan jul, och henne kommer vi också intervjua snart. De här tjejerna har gjort ett väldigt bra jobb i våra sociala medier. Zandra jobbar mycket med våra kunders sociala medier, och Christin med våra egna kanaler. Efter den här veckan, då vi har fått 30 nya följare på Instagram, kan vi fira att vi har 600 följare??? Good job girls!! 
 
 
 

0 thoughts on “Första veckan avklarad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *