Personligt är bra

I mellandagarna fick jag ett brev i brevlådan (Visst blir man glad när man får fysiska brev, det händer ju så sällan) – och jag blev så himla glad när jag såg att det var från Clara och Bossbloggen. 
På ena sidan var det ett citat sagt av mig i någon av de intervjuer som hon har gjort med mig…
… och på andra sidan en hälsning från henne.
Visst blir man glad, särskilt i dessa digitala tider, när man får något som är personligt och sticker ut lite från allt det andra? Mer sånt 2017 tänker jag. Jag ska ta det här med mig och fundera på vad jag kan göra för folk i min närhet, både yrkesmässigt och personligt, som blir lite mer analogt och personligt. 
Tack Clara ♡
 

0 thoughts on “Personligt är bra

  1. Ja, sådär vill jag också tänka under det här året! Lite mer personliga och omtänksamma små rader till både kända och okända människor 🙂

  2. Har legat back i några dagar med mitt bloggläsande men vad härligt att se att kortet kom fram och att det gjorde dig glad! Kändes så himla bra att få sätta dina kloka ord och råd på pränt med och inte bara ha dem i cyberspacebläck. Är verkligen tacksam att våra vägar korsats. Du är en så inspirerande person och ledare 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *