Önskar bara en frisk liten kille ♡

Nästa vecka kommer bli väldigt hektisk och jag ber till några slags högre makter att barnen är friska eller åtminstone inte alltför dåliga. Jag tycker att det är så himla roligt att vara iväg på sociala tillställningar men har alltid grym ångest inför eftersom jag vet att risken att barnen (eller framförallt Mio då) ska vara sjuka är större än att de (han) skulle vara friska. Så jag har alltid en stress över att inte kunna göra det jag ska. Om hela nästa vecka blir som jag vill så kommer det bli en fantastisk vecka. Men det gnager mycket i mig så här inför… Önskar att allt hade varit lite enklare och självklart. Att defaultläget hade varit friska barn istället för sjuka. Kanske min högsta önskan faktiskt. Jo men det är det ju så klart – min allra högsta önskan. Önskar bara en frisk liten kille ♡
Hur som helst, håll tummarna för att veckan blir någorlunda frisk och smärtfri. För det här är vad som står på min agenda: Måndag kväll är det middag med talarna inför Internet i Fokus. Det ska bli kul att träffa alla och jag är särskilt nyfiken på de här tjejerna:
Tisdag morgon, vid 07,30 intar jag scenen för att vara moderator hela långa dagen. På Internet i fokus då alltså. Det ska bli fantastiskt kul. Jag äääälskar att befinna mig i de här sociala sammanhangen, och extra kul är det att hela stora Mama Said-gänget ska hänga på och titta. 
Oj kolla vad kort hår jag hade på förra Internet i fokus.
Tisdag kväll, efter en lång dag av inspiration och socialiserande så ska jag skynda mig i säng. Klockan 05,00 ska jag nämligen sätta mig i bilen och köra upp till Göteborg för att hålla i en utbildning. Nu älskar ju jag att köra bil själv, med hög musik eller podd i högtalarna, så det kommer bli en skön resa. Jag kör hem redan onsdag eftermiddag för att sen sätta mig på tåget på torsdag. För då är det nämligen dags för årets kanske roligaste konferens: The Influencer Convention – konferenser för influencers samt företag som är intresserade av influencer marketing. Konferensen som Linda har dragit igång. På fredagkvällen är det galamiddag (Herregud – vad ska jag ha på mig??) och sen, på lördag morgon, ja men då åker jag hem. Och sover. 
Och vet ni vad… det finns faktiskt biljetter kvar till konferensen. Vill ni hänga på? Jag ska åka tåg upp tillsammans med Clara och har även försökt locka med Julia. Är det fler som vill hänga på? Det kommer bli superkul! Och by the way – den där Julia… har ni sett att hon har en blogg med supderdupersmaskiga, inspirerande maträtter? Nu har jag inte testat att laga en enda av dem men jag ser ju… och det fina (för mig som är matlagningsanalfabet) är att det tar 15-20 minuter att laga dem. 
Ni ser ju hur det ser ut (skärmdump från hennes blogg)… Smarrigt eller hur? Min undran är om man skulle kunna hyra in henne en timme om dagen? Vad fint det hade varit med en privat kock, eller hur 😋
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *