Hur jobbar vi på Mama Said?

Det är många som frågar om hur vi jobbar på Mama Said, och vi får också otroligt många praktikansökningar titt som tätt. Det är kul att ni är intresserade av oss. Vi har väldigt kul, men det finns också en vardag där vi slits med situationer där vi blir stressade och pressade, där vi ibland sliter oss i håret av en eller annan anledning, där vi sitter och inte riktigt vet hur vi ska lösa ett problem, där vi ibland får nej av kunder som vi har pitchat för och så vidare. Men överlag så måste jag säga att vi har det fantastiskt bra. Vi är ett bra gäng.
Och eftersom ni undrar så mycket om hur vi jobbar så har vi bestämt oss för att nästa livesändning, det vill säga imorgon kl. 11,30, kommer handla om just det. Logga in på Instagram och titta. 
Den här gången är det extra viktigt att ni tittar, för vi ska nämligen tacka både Christin och Zandra för deras tid hos oss. Christins praktikperiod är slut och Zandra slutar nu när Anni är tillbaka. De kommer vara saknade!! Om ni inte redan följer oss på Instagram så heter vi @MamaSaidMedia där. See ya!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *