“Jag tror inte att du förstår hur motiverad jag blev av det här”

I måndags var vi på Mios livs bästa äventyr. Han var inbjuden (tillsammans med mig och Alvin) att se MFF-matchen och fick sen gå ner i omklädningsrummet och träffa spelarna. Jag fick förstås inte följa med ner dit (Vad tusan?) men han och Alvin fick gå ner för att prata med dem och få autografer. När vi gick därifrån så sa han “Jag tror inte att du förstår hur motiverad jag blev av det här”. Lilla gubben! Så himla kul att höra. Han tycker att det är lite kämpigt att börja spela fotboll igen eftersom han både känner sig svag och i dålig kondition, och vill gärna träna upp sig först. Jag tycker att han bara ska börja – om han mår bra vill säga – och så får han ju träna upp sig där. 
Problemet just nu är dock att han har varit dålig i två dagar… Håller tummarna hårt för att det inte är bestående…
Här är en kort video från dagen och här kan ni läsa om vad MFF själva har skrivit.
 

0 thoughts on ““Jag tror inte att du förstår hur motiverad jag blev av det här”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *