Same same…

Idag ska vi till skolan och ha möte angående Mio. Det är så otroligt jobbigt att han nu går i sjuan och att det verkligen börjar bli skarpt läge. Det är jättejobbigt för honom att inte vara i skolan – både för det sociala men självklart också för skolarbetets skull. Hur ska han klara sig? Så fort vi är klara med undersökningarna här i Lund ska vi åka till Tyskland, och det är vårt enda hopp just nu. Tänk om inte de heller kommer förstå vart allt det här kommer ifrån. Tänk om inte de heller hittar lösningen. Men jo, vi måste ju tro på det.
Jag vet inte vad de vill prata om på skolan, men jag vill i alla fall att vi får mer hemhjälp. Som det är nu så krävs det att han ska vara sjuk en hel vecka i rad innan vi får hjälp, och ofta har det ju varit så att han har försökt ta sig till skolan någon dag emellanåt, och då bryts ju den där veckan. Men vill vi gärna be om att det blir nån slags förändring med. Vi får se…
 

0 thoughts on “Same same…

  1. Håller alla tummarna för att de tyska läkarna ska kunna vara nyckeln till att Mio blir bättre. Måste tro på det, försök att inte tänka något annat. <3/Anna-P och Oscar

  2. Håller alla tummarna för att de tyska läkarna ska kunna vara nyckeln till att Mio blir bättre. Måste tro på det, försök att inte tänka något annat. <3/Anna-P och Oscar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *