Ljudstrul, poddinspelning och paj

Jag var ju på möte på Mios skola idag, och vi alla har ju samma mål: att han ska få bra betyg i skolan. Så det kändes väldigt bra. Han ska från och med nu få planerad hemundervisning varje vecka, och så får vi hellre avboka det om det visar sig att han är frisk nog att gå i skolan. De har också ordnat så att han har ett rum att gå och vila i så att det inte alltid behöver vara antingen eller. Då skulle han i princip kunna gå till skolan även om han inte är helt hundra… bara han vet att han kan få gå och lägga sig i värsta fall. I alla fall tills jag hämtar honom. Ja det var ett bra möte helt enkelt, och jag hoppas så innerligt att det här ska hjälpa honom att komma ikapp. För nu är vi framme vid en tidpunkt då han för första gången har kommit efter lite. Det är ju helt annat nu i sjuan.
På kontoret hade vi först ljudstrul med våra poddmikrofoner. Blir tokig. Har ingen aning om vad det är för fel. Är det någon som är ljudkunnig så hör genast av dig. Om du tror att du kan hjälpa förstås. Vi försökte allt.

Men inget funkade.
Sen spelade jag in två poddar (med våra extra USB-mickar. Thank God att vi har dem). En med två industridesigners – om hur man tar fram fysiska produkter, och en med Hans från Wihlborgs fastigheter – om relationssälj. Det där med relationssälj ligger mig väldigt varmt om hjärtat just nu, så jag sög åt mig av alla hans tips. Båda de här poddavsnitten kommer snart (jag hojtar) i vår egen podd På Insidan.
Sen när jag kom hem så skyndade jag mig att laga mat till de här två små godingarna. Paj blev det idag. Jag har aldrig lagat paj tidigare, men det blir definitivt en ny rätt till listan. Det är så mysigt att sitta och prata med de här två på kvällarna. På morgnarna är det ofta mindre mysigt eftersom somliga (den yngste) har ett rätt trist  svintrist morgonhumör. 

Jag älskar när middagen är klar och undanplockad. Då slutar liksom dagens uppdrag. Så! himla! skönt!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *