Dåliga värden igen – Nu påbörjar de behandling

Hej på er! Här är det nya bud igen. Det svänger fram och tillbaka – SUCK… jag kommer bli tokig på det här även om det inte är någons fel så klart – och nu har de analyserat hans värden tillräckligt för att inse att han HAR för lågt kortisol. Inte så lågt att det går helt i botten, förutom på morgnarna då, men för lågt för att det ska vara normalt. Så han kommer börja behandlas med kortisol imorgon bitti
Exakt hur det kommer att gå till och vad det kommer att innebära kommer de prata mer om imorgon, men jag vet så mycket att det är i tablettform och att vi kommer få en ordentlig lektion innan vi åker hem.
De kommer också behöva göra en magnetröntgen på hjärnan, för att se om det finns några förändringar där som orsakar detta. Och då har de hans grundsjukdom, den där tumörsjukdomen som heter Langerhans Cell-histiocytos, i tankarna. Det kanske är den som har ställt till det här. Men jag vet inte. Jag vet bara att de ska göra en magnetröntgen, sen får vi se. Just exakt i denna stund mår min lilla hjälte hyfsat. “Lagom” ont i huvudet.
Nu är det dags för mat! Tur att han har aptit i alla fall. Det har han alltid haft. Är väldigt tacksam över det! 

0 thoughts on “Dåliga värden igen – Nu påbörjar de behandling

  1. Hej! Jag följer bloggen och tänker mycket på Mio. Hoppas kortisol behandlingen hjälper. Härligt att se att det finns skratt mitt i allt elände?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *