Mot barnsmärtenheten

God morgon! Idag kör jag en sån där superdupertidig morgon eftersom vi ska iväg till barnsmärtenheten hela dagen, jag och Mio. Jag vet inte exakt vad vi ska göra där just idag, mer än att det är en massa olika samtal och utredningar om hur han hanterar sin smärta. Målet är nämligen att han ska lära sig att hantera smärtan på ett bra sätt för att kunna ha en mer normal vardag. Nu känner vi väl visserligen att vi även behöver gå till neurokirurgen för att kanske byta ut shunten igen (eftersom han har varit dålig nästan VARJE dag i ett år sen han fick den här) men nånstans så måste vi ändå inse att han har smärta och förmodligen alltid kommer att ha det från och till, mer eller mindre. Och då gäller det ju att kunna hantera den på ett så bra sätt som möjligt.
Så idag ska vi alltså dit, och därför gick jag upp svintidigt – för att hinna jobba lite innan. 

Jag gjorde misstaget att lägga mig igår UTAN att fixa en del saker som jag egentligen borde ha fixat, så när jag vaknade inatt och tog blodsocker på Mio så virvlade tankarna runt, runt och jag hade lite svårt att komma till ro eftersom jag kom på en massa saker som jag inte fick glömma. Fail! Jag som alltid sover så himla gott om nätterna. Skärpning! I fortsättningen ska jag, om jag inte hinner eller orkar göra klart allt på kvällen, i alla fall skriva upp det så att jag kan släppa det. Men nu hörni, så är det dags att hoppa in i duschen och sen göra mig klar. Wish us good luck! ?

15 thoughts on “Mot barnsmärtenheten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *