Höstlistan – i vår podd

Hej alla fina! Visst kan vi väl säga att hösten har kommit igång nu va? Jag är i alla fall superpeppad på att kavla upp ärmarna och köra. Fast med balans. Köra när jag är på jobbet, och vara ledig på kvällar och helger. Bra va? Jag älskar när hösten drar igång och tycker att det är precis lika mycket nystart som nyår, är det inte så? I veckans avsnitt av “Vad fan håller jag på med?” så pratar jag och Linda om hösten.
Och vi går igenom våra höstlistor, det vill säga våra planer för hösten. Min lista är både väldigt konkret och lite flummig. Konkret som i att vi ska sälja mer, göra klart affärsplanen och så vidare, och så flummig i att jag ska umgås med med mina vänner, jobba mindre på kvällar och helger, vara iväg på fler upplevelser och så vidare. Äsch, det är bättre att ni går in och lyssnar! Här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *