Var det bara lite värme som krävdes?

Hörni, är det bara jag eller är det så att hela Sverige har stannat upp den här sommaren och faktiskt tagit ledigt? Jag har sett egenföretagare checka ut helt och hållet, små webbutiker stanna upp och inte ens skicka iväg produkter, poddare som har haft sommaruppehåll, bloggare som har sänkt ambitionsnivån nåt enormt… och så vidare. Upplever ni också att folk har varit extra mycket lediga och njutit extra mycket i år? 
Har vi det fantastiska vädret att tacka för det? Det känns som att det har varit en enorm skillnad i år mot andra år. Folk har som sagt varit lediga och kommit med så himla många bra insikter tack vare det. Så fint ju! Var det bara det här som behövdes? Vi behöver kanske lite mer värme än en, två veckor om året – för att hinna tina från de långa och mörka vintrarna liksom. För att hinna sänka axlarna och slappna av. Ja jag vet inte men jag tycker att det känns som en väldigt lång och soft sommar för många, och jag älskar det!☀️Jag älskar, som ni säkert vet vid det här laget, mina projekt och att jobba – men det finns också så mycket annat här i livet, eller hur? ?

 

16 thoughts on “Var det bara lite värme som krävdes?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *