Jag ska vara moderator igen!

Jaaa! Jag ska vara moderator på Internet i fokus igen, och jag är så himla glad över det.
Jag ÄLSKAR att vara moderator där eftersom det är så himla intressanta ämnen. Det kan vara allt från hur man annonserar på Facebook till hur man jobbar med influencer marketing globalt. Ja men allt digitalt liksom. Och så tycker jag att det är så kul att träffa alla de där personerna och fråga ut de lite kring deras resor eller kompetenser. En annan roligt grej med att vara moderator är att det inte är så himla mycket förberedelser i form av att skriva tal och så, men att man istället är 110% närvarande där och då. Sånt gillar jag. Jag får så mycket energi av att stå på scenen och älskar att fråga ut människor.
Så jag är glad att jag för femte gången i rad får förtroendet, och äran, att vara moderator.
Kommer ni?
Det är den 24 oktober på Scandic Triangeln (ny lokal minsann) här i Malmö. Centralt och bra för er som kommer med buss eller tåg från nån annanstans. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *