Päls och vandrarkängor

Goood morgon kära ni! ☀️Nu börjar hösten komma på allvar, och jag känner verkligen av det här med att kylan är på väg eftersom jag håller på att ta fram de riktigt varma kläderna. Jag ska till Åre i helgen, och hade förväntat mig ett gulbrunt landskap, men det verkar visst vara lite halvvitt. Brrr… det gäller alltså att jag har varma kläder med mig. Jag hatar att frysa och gör ofta det om händer och fötter, och fryser man där så är det kört.
Därför är jag extremt väl kittad med dubbla strumpor, där det undre “tunna” lagret är tjockare än normalt, och så extremt tjocka ytterstrumpor. Mina vandrarkängor är inte vinterfodrade så därför är de extra stora (för att få plats med flera centimeter tjocka strumpor ?)
Och så åker den här fuskpälsen med också. Ett himla bra plagg så att jag kan känna mig snygg fast det är kallt ute. Mitt mål är att inte ständigt gå omkring i svarta ytterkläder i år. Jag tycker att det är så sorgligt att vi alla (inklusive jag själv då!) springer omkring i mörka kläder åtta månader av året. Jag säger inte att det kommer att bli lätt att bryta den trenden, men jag ska försöka.
Bruno undrar vad det är för ny sorts hund som har flyttat in. 
Nä men nu hörni så ska vi till Lund. Vi åker hela gänget, eller i alla fall jag, Mio och Alvin. Först ska vi till barnsmärtenheten (Mio har väldigt ont i huvudet idag…) och sen ska vill till vår privata läkare där. Han ska undersöka både Mio och Alvin. I Alvins fall så är det andningen, och i Mios så är det det vanliga. Det blir en hel dag utanför kontoret. Jag kommer hinna jobba emellanåt, och framförallt i eftermiddag, men inte från kontoret alltså. Mitt fokus idag är sälj! Vad hittar ni på idag?

48 thoughts on “Päls och vandrarkängor

  1. SNYGG jacka. och jag håller med om färg! märker så stor skillnad på Åre och Stockholm. sportkläder är ofta färgglada, men så kommer jag till Stockholm och dyker ner i en stor svart massa. ingen vågar ju färg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *