Ny vecka!

God morgon! ☀️Mio är fortfarande sjuk stackarn. Han har haft feber i två dagar nu, och vi får se hur det ser ut idag. Egentligen ska han gå i lovskola (eftersom han har missat så mycket) men det är tveksamt om han klarar det. För min del så är det bara tre arbetsdagar den här veckan. Torsdag och fredag ska jag vara ledig och hitta på nåt med barnen. Mysigt!
Och på min agenda resten av veckan står webbutbildning, webbutbildning, webbutbildning. Jag ska verkligen se till att hinna producera så mycket jag bara kan under de här tre dagarna. Jag behöver komma framåt. Inte det att jag inte har gjort det, jag har ju suttit varenda helg, men jag måste ändå skynda på av olika anledningar. Berättar mer om det sen. Inga stora grejer, bara logisitik och sånt. Huur som helst… nu kickar vi igång en ny vecka. Det ska bli härligt med måndagsmöte och att komma igång. De senaste helgerna har vi varit hemma väldigt mycket. Först på grund av Mios huvudvärk, sen på grund av att han smällde korsbandet och den här helgen på grund av att han har feber och är genomförkyld.
Men nu är det som sagt måndag och jag ska iväg till kontoret. Lite härligt ändå! ?
 

19 thoughts on “Ny vecka!

  1. Önskar dig en riktigt härlig vecka både med jobb och dina killar! Webbutbildningen låter intressant. Krya på dig, Mio!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *