Hur har det gått med min webbutbildning?

God morgon! Vet ni..? En av anledningarna till att jag har bloggat så lite är att jag mer eller mindre har jobbat ihjäl mig med min webbutbildning Social Media Academy — det tror jag kanske att ni har fångat upp?

Hur som helst… hur gick det då? Jo men jag måste säga att jag är så jäklans jättenöjd. Jag satte rätt höga mål, som jag ville nå upp till, men så var det en liten person på min axel som sa “Hur sjutton ska det gå till?” MEN… det gick jättebra! Vi sålde som bara tusan, och jag känner från hjärtat att det här är en riktigt bra och heltäckande utbildning, så jag tror och hoppas att de som går den också kommer älska den.

Och vet ni vad… det här är inte bara ett one time shot, där vi är glada att vi lyckades och sen går vi vidare. Nej, det här är livsförändrande för Mama Said. ??För nu kan vi på ett helt annat sätt planera året och styra hur vi vill ha det. Det här kan liksom vara det ena benet som vi står på — och så har vi ju även vårt andra ben: våra kära kunder. ☀️ För alla er som nånsin har varit och snuddat i den här konsultvärlden, där varje kund in innebär x antal timmars jobb, så vet ni att det är svinsvårt att accelerera och bromsa. Man måste liksom alltid vara i fas. Antingen har man för mycket personal eller så har man för mycket att göra. Och med handen på hjärtat — ibland har vi inte ens orkat anställa ny personal eftersom det är en väldigt lång startsträcka (upplärningsperiod) innan vi blir hjälpta istället för stjälpta. Ja men ni fattar! ??‍♀️

Men nu kan vi på ett heelt nytt sätt planera och styra året så som vi vill ha det. Vi har liksom två ben att stå på vilket gör en enorm skillnad.

Jag är SÅ JÄKLA GLAD över det! Alltså på riktigt! ? Och vet ni vad… det kommer en ny utbildning snart. Kommer outa vad det är nästa vecka. Och nej, vi ska inte starta en herrans massa utbildningar nu — vi ska ha två! Är ni nyfikna? Vill ni veta? Jag ska alldeles strax berätta för er…

Men nu ska jag ha min första lediga dag på månader! Vi får se hur det går med den saken. Har lite att göra, men ska ändå fokusera på ledighet. Jag vet att jag måste!

4 thoughts on “Hur har det gått med min webbutbildning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *