Veckans planer — contentvecka

Hej och hallå! Lite sent inlägg för “Veckans planer”, jag vet. Klockan är redan 15,00, men bättre sent än aldrig, eller hur?! ?? Hur ser er vecka ut? Det är ju en sån där lyxvecka nu igen. Känns som att hela våren består av såna, eller hur? ? Personligen hade jag önskat att det var hel arbetsvecka den här veckan eftersom jag har så mycket att göra, men samtidigt så unnar jag ju kidsen och alla andra som kan vara ledig att få lite härlig ledig tid.

Men okej, den här veckan då. Så här ser den ut:

Måndag: Jag har spelat in de tre sista avsnitten av Sociala Medier och Kommunikationspodden för den här säsongen, och sen har jag suttit med kreativitetsdödande ekonomiuppgifter. Men OJ vad skönt att jag nu har rensat undan det. Halleluja!

Sanna sitter och klipper ihop våra videos till Podcast Production, och jag ska snart hjälpa henne med det. Eller jag ska prata in lite mer ljud rättare sagt. Det roliga är att Sanna emellanåt sitter och säger högt att hon ryser så bra det är. Haha… extra kul eftersom hon just idag sitter och fixar med den delen som hon har skrivit manus till! ?

Senare i eftermiddag ska jag ringa upp en av våra sponsorer och spela in sponsorsnack till podden. I övrigt ska resten av dagen gå till contentskapande. Så kul! ?

Tisdag: Jag börjar morgonen med att spela in en podd med Linda Björck. Vi ska prata om Linked In, som hon är specialist på. Sen är resten av dagen fri till att skapa innehåll till Podcast Production. Jag och Sanna har bestämt oss för att bli heeelt klara med den tyngsta av alla moduler — där vi blandar skärminspelningar med slidedecks och vanliga videos, och där det är väldigt mycket “Så här gör du rent tekniskt, steg för steg”. Det kommer kännas sååå skönt när vi går från kontoret imorgon.

Onsdag: 1 maj ju… Ja men då är vi egentligen lediga, men jag tänker att jag ska spendera dagen med att skapa roligt content. Sånt som jag njuter av att göra, men som så klart också behöver göras. Detta OM jag hinner. Jag har en del som måste bli klart innan jag kan götta mig med det… Vi får se. Håll tummarna. Jag och Linda ska också spela in ett avsnitt av “Vad fan håller jag på med?” — som vi gör varje onsdag!

Torsdag: Hela torsdagen kommer gå åt till att göra de sista ljudinspelningarna till utbildningen. Jag SKA få de färdiga under torsdagen. Nästa vecka är jag nämligen borta hela veckan så det här är väldigt viktigt!

Fredag: Klockan 13,00 ska jag sända live i vår stängda Social Media Academygrupp — det vill säga gruppen för alla som går utbildningen. Älskar att höra hur det går för alla, och det är så fint att se att folk börjar nätverka med, och hjälpa, varandra! ?

Förutom livesändningen så ska jag jobba ihop det sista i min “Storytelling”-utbildning samt min Instagramutbildning som jag snart ska ha. De ska vara heeelt klara innan fredag kväll är det tänkt! ??

Men nu ska jag fortsätta mitt race här! Vad gör ni denna måndag! Är det sol hos er med? ☀️

2 thoughts on “Veckans planer — contentvecka

  1. Vad intressant att få läsa om dina planer för veckan! Så roligt att höra om hur din kollega redigerar podden och ryser över hur bra hon tycker att det är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *