Frihet och balans

Nu är jag ju mitt inne i lanseringsfasen, men jag tänker ändå mycket på den kommande semestern! Fy fasiken vad jag ser fram emot ledig tid och frihet. Jag älskar att vakna på morgonen och veta att jag inte har nånting planerat och jag kan bestämma utifrån humör, väder och vad jag känner för hur dagen ska se ut. Det finns nästan INGEN bättre känsla! Älskar, älskar, älskar det! ☺️

Jag har redan börjat tänka på hur jäklans skönt det ska bli, även om jag i allra högsta grad ska springa på lite till först… ??‍♀️ Men sen… i sommar… då vill jag fota, ligga på stranden, gå ut och AW'a fast utan att jobba innan, vandra, åka utomlands med barnen, åka iväg och göra nånting utan barnen, umgås (!), träna, gå på Body Jam-pass och en himlans massa annat. Men framförallt så vill jag bara ta det lugnt, och ta det som det kommer.

Jag älskar att vara ledig, och det är också då min hjärna äntligen får lite lugn och ro och får slappna av. Vilket betyder att jag varje sommar (och jul) kommer till så otroligt viktiga och bra insikter. I julas kom jag, efter en halvrörig höst, till flera bra insikter som jag är så otroligt glad över. Såg saker som jag inte hade sett och… ja, kom till insikt helt enkelt. Älskar det!

Så nu ser jag riktigt mycket fram emot ledig tid och frihet! Jag är så sugen på att ta vara på tiden i sommar samtidigt som jag vill ha mycket obokad tid. Vad ska ni hitta på i sommar? Har ni förslag på roliga roadtrips att åka på? ?☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *