En välförtjänt helg!

Det är så kul att det går över förväntningarna hörni! ? Vi har fått fler registreringar än vi hade väntat oss, och dessutom så har jag fått ett annat uppdrag som är lite extra kul eftersom det var så länge sen sist. Jag ska göra ett hemma hos-reportage för en kvällstidning. Jag gjorde det för en herrans massa år sen, och tycker att det är himlans kul, så det ser jag fram emot! ?

Och nu är det ju helg! Jag har inte barnen förrän på söndag, och ikväll ska jag ut på stan och fira min kompis Kristina, som fyller år. Det blir middag och lite partaj ute. Och på söndag kväll är det webinar igen! Då jäklar! Jag är såå spänd på hur det ska gå. Hittills har den här lanseringen varit den bästa ever så jag har skyhöga förväntningar. ?

Vad hittar ni på i helgen?

1 thought on “En välförtjänt helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *