TRX – fan vad jobbigt

Jag är rätt lat (Som i att jag alltid måste parkera väldigt nära målet till exempel) och bekväm (som i att jag vägrar att gå långt i fredagsklackarna. Taxi!) men älskar ju att träna och röra på mig, och gärna delvis utomhus. Och så gillar jag utmaningar (som i att utmana mig själv i uthållighetMen… Jag gillar ju bara att träna sånt som jag tycker är kul och går igång på. Helst pass med bra musik och mycket flås. Eller såna där långdragna utmaningar då, som testar min uthållighet. Jag har än så länge aldrig gett upp nåt sånt och undrar lite hur många timmar till jag hade kunnat gå där på Kullaberg.
Men så finns det annan träning som inte är lika rolig. Viss styrka till exempel (som i att träna styrketräning ensam) och BodyPump om det blir för ofta. Jag har ju en överenskommelse med mig själv om att bara träna sånt som jag går igång på, blir peppad av eller helt enkelt bara känner för.
Men så testade jag TRX i morse (kl 06,30!). Det var skitjobbigt och något som jag inte alls är van vid, men inser att jag borde bli. Det här med att kunna lyfta sin egen kropp på olika vis är bra grejer. Det känns som att det är så man blir stark.
Så nu har jag en överläggning med mig själv om jag inte ska köra i alla fall ett (eller två?) TRX-pass i veckan och se vad det ger, om jag blir stark. Det fina är att det bara är 30 minuter. Nån som har kört mycket TRX?
trxa

0 thoughts on “TRX – fan vad jobbigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *