Trendspaning 2017

Jag hade ju PT-dag igår, men avslutade ändå dagen på kontoret eftersom jag tillsammans med nio andra personer skulle göra en miniföreläsning på fem minuter var innan AW'n i huset drog igång. Vi skulle prata om trender och drömmar. Jag valde att mest fokusera på trender (är det nåt ni vill att jag skriver så gör jag gärna det) inom vår bransch (media, influencers och podcasts).
Jag började dock med det viktigaste när jag kom till kontoret – målade naglarna. Vi har bestämt oss för att vårt kontor ska ha flest antal nagellack… OCH att det inte är en motsättning till att vi är väldigt komptetenta och jäkligt grymma på det vi gör. Den som tror det måste vakna.
Givetvis skålade vi i bubbel också. Om ni kollar in våra Insta stories (@mamasaidmedia)  så ser ni att Mandy försöker jobba och jag försöker få upp korken. Olika prioriteringar.
Zandra däremot – hon gör som jag – prioriterar de viktiga sakerna i livet.
Jag gjorde en supersnabb genomgång av min miniföreläsning för tjejerna, och de gav tummen upp. Jag sa visserligen att de inte fick komma med något negativt nu tio minuter innan skarpt läge.
Sen gick vi ner. Det ÄR ju himla kul att en av mina gamla barndomsvänner är Zandras pappa.
Jag hade tänkte skippa drömbiten, men när jag kom ner så såg jag att jag minsann inte skulle kunna komma undan den eftersom de hade satt upp tre skyltar. Ooops!
Det var fullt hus! Folk fick till och med stå upp, så det var ju väldans kul. Kan inte tänka mig nåt tristare än halvfull lokal.
Vi var som sagt ett helt gäng som skulle prata och jag var tredje sist… Suck… Sånt där vill man ju bara göra först så att det liksom är avklarat.
Sen var det dags att klättra upp på den lite rangliga scenen, och prata om min trendspaning för 2017. 
Är det nån publik som är lite extra jobbig att prata om sånt här inför så är det på Mec – men det var kul och gick bra. Tror jag. Svårt att vara objektiv där 😉
Men OJ vad jag alltid älskar det här med att föreläsa. Det är nog det jag ska se till att göra mycket mer av under 2017. Eller ja alltså jag gör ju det redan lite då och då, men bara när folk kommer till MIG och tillfrågar. Jag skulle vilja ta över kommandot och börja se till att boka upp mig mycket, mycket mer. Måste kolla på det 🙂 
Men nu gott folk är det dags för en av veckans roligaste aktiviteter: Sh'bam! ?

0 thoughts on “Trendspaning 2017

  1. Tycker Champagne och målning av naglarna låter som perfekt prioritering på kontoret 😉 Härligt att föreläsningen gick bra, hade jag gärna lyssnat på. Dina bästa föreläsningstips skulle du gärna få skriva ett inlägg om, det skulle jag uppskatta, som skulle vilja göra det i framtiden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *