Förberedelser i sista sekund

Hej måndag! Idag kommer hela dagen gå ut på förberedelser. Förberedelser för Internet i Fokus imorgon. Där har jag verkligen en del att göra. Jag är ju moderator och vill ha koll på hela dagen. Förstås. Vilka talarna är, vilka tider de ska upp och framförallt: vilka ämnen de ska prata om. För efter varje föreläsning så ska jag ställa smarta frågor om inte publiken och panelen har några. Nytt i år är nämligen att det finns en panel. Just det… kom precis på att jag ju också ska intervjua Linda på scenen. Vi ska ha en halvtimmes-session om influencer marketing och vloggande. Det blir kul. 
Men jag inser att den här dagen kommer svischa förbi i ett nafs. För ikväll är det också samling och middag med alla talare inför morgondagen. En kul och väldigt innehållsrik dag helt enkelt. 
Ja, jag känner att jag är lite ute i sista sekunden ja… men det kommer bli jättebra! 
Förra året var det jag och Anni som hade en session på scenen, i år är det alltså Linda.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *