Nu kör vi då – Mot Internet i fokus!

Båda barnen är friska! Eller jag har ju inte väckt dem än men de var hur friska som helst igår kväll så det verkar toppen det här. Och jag ska vara moderator idag på Internet i fokus. Hela långa dagen. Det ska bli så himla kul och jag sitter här och går igenom inledningen som handlar om att även om vi kommunicerar B2B så är det ju faktiskt människor vi pratar med. Vi pratar inte med ett företag eller en yrkestitel, utan snarare med människor som har både känslor, intressen, hobbies och kanske till och med humor. Så bara för att man är ett företag som kommunicerar med ett annat företag så betyder inte det att man behöver kommunicera på ett lite lätt “högtravande” sätt enbart på LinkedIn – för det är ju som sagt människor oavsett vilken titel de har och vart de jobbar. Men nu ska jag samla ihop mig själv och mina grejer och kicka igång dagen. 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *