Nu ska han opereras

De ringde från neurokirurgen idag och berättade att Mio ska opereras på tisdag. På tisdag!! Det innebär att halva dagen har gått åt till att avboka möten, och resten av dagen till att… ja men jobba undan. Och att det kommer att ske väldigt plötsligt… Han ska skrivas in redan på torsdag, och sen får han permission till tisdag då operationen sker. De ska ta bort den mätare som sitter där, plus att de ska byta shunten till en annan modell. Jag är så himla orolig. Som vanligt. Och värre lär det bli ju närmare vi kommer. Min lilla kille ♡
Det här förändrar inte våra planer på att åka till Tyskland. Vi vill fortfarande åka dit och reda ut vad som är fel… och tack vare alla fantastiska människor så kan det ju faktiskt bli verklighet. Wow alltså. I allt detta hemska som sker så måste jag säga att de flesta människor är väldigt, väldigt fina ♡

0 thoughts on “Nu ska han opereras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *