10 dagar off från kontoret

Jag är borta från kontoret väldigt länge nu eftersom det först är påsk och sen operation. Det känns väldigt konstigt, och just nästa vecka är en vecka då jag egentligen hade en massa väldigt viktiga (och roliga) saker inplanerade. Men det spelar ingen roll egentligen. Just nu stör det mig lite, men imorgon kväll – kvällen innan operationen – då vet jag att det enda jag tänker på är “Hoppas allt går bra…” Precis som Mio. Han brukar bli lite orolig kvällen innan. Han oroar sig för hur ont han kommer ha efteråt. 
Hur som helst – jag kommer säkerligen blogga från sjukhuset, men beroende på hur Mio mår (ibland kräks han mycket efteråt, andra gånger är han trött och sover och vissa gånger så är han rätt “pigg”) så blir det mer eller mindre frekvent. Men om ni vill följa så kan ni göra det på Instagram – @alexandrabylund
Hoppas att allt går smidigt och någorlunda smärtfritt den här gången, och att han sen kan få må bra ett tag ♡
 

0 thoughts on “10 dagar off från kontoret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *