God morgon helg

Det var en väldigt busy dag hela dagen igår, och när jag kom hem så körde jag barnen till pappa Jonas för att ha en härlig egentidskväll. Vad jag gjorde? Gick på föräldramöte. Wild & crazy ?
Idag är det PT-dag och mellan två kunder ska jag själv passa på att träna också. Ska testa lite handstående igen, det var ju ett tag sen. Jag trodde att det skulle gå relativt lätt att lära sig stå stadigt men jag tränade ju rätt mycket på det ett tag och det tar faktiskt tid. Nu var det länge sen så det ska bli kul att se hur det går. Sist jag testade så var jag snäppet bättre än då när jag höll på och körde, körde, körde. Så vi får se.
Ikväll så ser det ut som att det bara blir jag och Mio framför Idol. Alvin ska nog vara hos Jonas. Vi gör så ibland (alldeles för sällan egentligen, för det är rätt mysigt) att vi tar ett barn var. Längtar tills ikväll. Det är så kul nu när det är Idol, så att vi har något att titta på. Tittar ni på Idol eller är det bara vi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *