Svar på några frågor tack

God morgon kära ni! Jag skulle så himla gärna vilja ha svar på några frågor som jag har gått och funderat på under flera månader.
Jag har fnurlat hit och dit på hur jag ska göra med min blogg. Det enda jag vet helt säkert är att 2018 är året då jag, precis som för måååånga år sen (2007), kommer att satsa helhjärtat på den. Jag vill jobba seriöst med den och få den att växa!
Herregud, jag inser när jag tittar på gamla bilder att jag visst det har haft olika frisyrer. Jag som alltid har trott att jag ALLTID har sett likadan ut i håret. Hahaha… älskar man inte Alvins pose. Han hade så klart lärt sig av mig som alltid tog bilder till bloggen där. Uuuunderbara unge 
Varför jag vill satsa helhjärtat på bloggen? Dels för att jag tycker att det är kul, det är så klart det absolut största skälet – jag älskar att inspirera andra och hoppas att jag kan göra det med min blogg, och dels för att det faktiskt ger oss kunder.
Det ökar ju vår varumärkeskännedom även om jag aldrig “säljer” i bloggen. Det var precis samma sak way back, 2007, när jag jobbade som stylist och också bloggade. Jag fick mina uppdrag tack vare bloggen. 
Men så undrar jag då något som BARA NI kan svara på. Vad ÄR det egentligen som är intressant att läsa här hos mig?
Jag tänker att jag ska göra det enkelt för er, för jag vill så väldigt gärna ha så många svar som möjligt. Kan ni inte bara rangordna med siffror, och låta de ämnen som ni inte alls är intresserade av utebli?
 1. Barnen och familjen i dagboksform (Som jag faktiskt inte har bloggat så mycket om)
 2. Mios sjukdomar
 3. Entreprenörskapet i dagboksform (som jag inte heller har kört så mycket)
 4. Tipsinlägg om t ex driva företag, Sociala medier, Facebook, mätningar etc.
 5. Träning
 6. Inredning (Hmm, det bloggar jag nästan aldrig om ju)
 7. Kläder (Samma där… bloggar typ aldrig om det)
Så om du vill vara jättegullig och hjälpa mig med det här så skriver du bara 1,4,5,7 om det är i den ordningen du gillar ämnena. Och så skriver du inte alls de som inte intresserar dig, ok?
JAAAA, det här gäller även familj, syskon, svägerskor och vänner. Jag vill veta vad ni tycker också 😉 Puss 

0 thoughts on “Svar på några frågor tack

 1. 3, 4, 1, 5 tänker jag spontant men alla saker är ju du så ja, blandning är alltid kul. Och bra.
  God fortsättning, ser fram emot att se bloggen växa 🙂

 2. 4,3,2,1
  Vet inte hur jag hittat till din blogg, men jag inspireras mycket av dig. Det är inte lätt att få ihop entreprenörskap med familjeliv och i synnerhet inte när man har barn som har större behov av ens tid. Att slitas mellan familj och jobb känner många igen sig i. Tycker att allt som rör digital och social marknadsföring är väldigt intressant och vill gärna läsa om dina tips och tankar kring det.

 3. Jag tycker alla punkter skall vara med Kan i annat fall bli lite enformigt.
  Du som är så positiv skulle kunna ha en punkt om enbart positivt tänkande. /kram

 4. 5, 4, 3, 2, 1. Satsa på det du verkligen brinner för och är engagerad i, då blir det bäst. De inläggen som kommit om inredning tex känns ganska krystade tycker jag, för då känns det som att den röda tråden (ditt engagemang) i din blogg försvinner. Plus att det finns redan sååå många duktiga inrednings och modebloggare, men inte alls lika många bra kvinnliga entreprenörsbloggare (iaf inte som jag känner till).

  1. Tack 🙂 Ja alltså jag skulle aldrig sadla om och bli inrednings- eller modebloggare. Tänker mer när jag själv är inne i en period och håller på att fixa hemma… Är det kul att läsa då eller går man hellre in på en inredningsblogg? Kram

 5. 4, 1+3 (=livet och hur du får det att gå ihop) och 2. Sen tillhör jag dem som inte scrollar förbi träningen eller andra inlägg heller men det är inte det jag förknippar din blogg med. Ska bli kul att följa din satsning! <3

 6. 2,5,6,1,4,3.
  Följt din blogg sen MFF skrev om Mio, du är så himla positiv & jag inspireras verkligen av dig. Har precis fått börja komma igång med träningen lite igen efter 4 års (and counting) fotledsskada. Jag var gipsad i 3 år och opererades 5 gånger under dom senaste 2 åren, så att äntligen få börjar röra på sig efter att inte ha kunnat är skönt men även jobbig då det är svårt att komma igång, men jag blir så otroligt peppad när jag läser dina träningstips. Ska försöka komma i form igen innan det dags för operation nummer 6 nästa år så jag ser fram emot ännu mer träningsrelaterad inlägg.?.
  Önskar dig & din fina familj ett gott nytt år. Kram

  1. TACK! Men OJ (!!!) vad lång tid du har varit gipsad. 3 år?? Hur har man skadat sig då? Stackars dig! Men då gissar jag att du måste börja med mycket sjukgymnastik först? Hoppas du får en riktigt fin nyårsafton och att du snart blir helt bra och kan komma igång! Jag lovar att försöka få in en del peppinlägg om träning ibland 🙂 Kram och Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *