Vad händer nu på nyår då?

God morgon och GOTT NYTT ÅR hörni! Nu blev det jättebra här med våra nyårsplaner. Vi har bestämt oss för att åka till Båstad och Riviera Strand där det både finns en stor inomhuspool och två varma jacuzzis utomhus. Alltså nåt för både mig och barnen. Jag tycker att det är alldeles för kallt att hänga i en vanlig pool i flera timmar men Mio och Alvin har inga problem med det. Så länge Mio mår någorlunda bra vill säga. Han brukar ju vara lite bättre på kvällarna så håll tummarna!
Hur som helst, det ska bli så himla mysigt att komma iväg. Vi har tagit med oss mat – mest kallskuret, men det finns lite lättare matlagningsmöjligheter där så det blir en del varmt också – champagneglas, guldduk, små guldstjärnor att sprida ut över bordet, guldballonger och en himla massa snacks. 
Planen är att åka runt 12, när jag har kört mitt en och en halv timmes långa danspass (Såååå kul med extra långt och peppigt pass på nyår!!) och börja med att bada och titta runt i området.
Älskar, älskar, älskar att jag ska börja dagen med ett långt BodyJam-pass.
Vid 18-tiden kommer min kompis Tina och hennes dotter upp och ska också bo över och fira tillsammans med oss, så jag gissar att vi byter om och äter då. Sen blir det bad igen. En lugn nyår där även lille Bruno får hänga med. Ni då? Vad ska ni göra?
 

0 thoughts on “Vad händer nu på nyår då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *