Inspirerande människor och tricket för att lyckas

Heeej kära ni! Det känns som att jag har varit borta från bloggen i evigheter , bara för att jag inte har varit här sen i morse. Ja ja, hur mår ni? Jag är påfylld med så himla mycket energi eftersom jag har träffat flera inspirerande personer.

Idag träffade jag till exempel Angeli Sjöström Hederberg för att intervjua henne till vår podd På Insidan, och det var ett fantastiskt möte eftersom hon är en så fantastisk person. Hon har bland annat skrivit några böcker – inte minst den här, som jag tycker verkar väldigt intressant. Jag är ju verkligen i målgruppen! Jag lovar att tala om vad jag tycker när jag har läst den.
Ni kommer väl ihåg hur vi pratade om det här med att sluta försöka bemästra Instagrams algoritm häromdagen? Jag och Felicia, från Loppi, pratade också om det igår och jag har verkligen börjat predika kring det här med att skita i allt vad algoritmer heter och istället börja göra det som de (algoritmerna) vill UTAN att försöka hacka dem – det vill säga skapa bra innehåll och högt engagemang. Och hur gör vi det bäst då? Jo genom att vara OSS SJÄLVA fullt ut, det vill säga tillåta oss att sticka ut (istället för att följa alla andra som är framgångsrika) och även våga leva med att alla inte kommer att gilla oss, att vi kanske bara passar för vår specifika målgrupp. Ja jag går fullständigt igång på det här och tycker att det är så skönt att polletten har trillat ner rejält.
Och så träffade jag då Angeli, som är så otroligt tydlig med vem hon är, vart hon kommer ifrån och vad hon står för. Hon är så mycket sig själv så att man inte kan annat än att supergilla henne och tro på henne. Och det är ju det vi ska eftersträva, vare sig det handlar om ett Instagramkonto, en blogg, ett företag, ett varumärke eller oss själva som privatperson… Förstår ni hur jag menar? Jag älskar människor som är supertydliga med vem och vad de är, och precis likadant är det ju med varumärken. Så himla befriande. Vi får ju vara precis som vi vill, eller hur? Och när vi vågar vara det – ja men det är ju då vi VERKLIGEN kommer att lyckas, tror ni inte det?

 

0 thoughts on “Inspirerande människor och tricket för att lyckas

  1. Precis det jag nyligen bestämt mig för när det gäller blogg och insta – att bara vara jag och köra mitt eget race, även om man kanske inte är spännande för alla eller kanske sticker vissa i ögat 😛
    Man borde bara vara sig själv helt enkelt. Tror att man dessutom tröttnar rätt snabbt annars.

  2. Vad fint att läsa! Så härligt att äntligen träffas, hoppas på fler tillfällen framöver. Hörs när du läst min bok!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *