Stora mötestorsdagen

God morgon! Igår kväll kom barnen hem efter att ha varit hos Jonas i två dagar. Det är så himla mysigt när de kommer hem igen. Ja jag njuter väldigt mycket av att vara själv också, det vet ni ju vid det här laget, men sen när jag har dem här så känns det som att allt har ställts till rätta igen. Hur som helst – jag hade en admindag igår och betalde fakturor, fixade med Collectum (vi har ju kollektivavtal numera och då måste man anmäla löner till Collectum varje månad), fakturerade våra kunder, svarade på mail som jag låg på hög, hade ett snabbt möte med Anni och Amanda om hur vi ska göra närmaste månaden nu när Josefin (vår praktikant) slutar.
Ja jag fick undan en hel massa grejer helt enkelt. Och eftersom det där admingörat, i alla fall när det kommer till papper och fakturor, är det tråkigaste jag vet så kändes det extra skönt sen när jag cyklade hem. Det är sån lättnad i hela kroppen! 
Och jag och Mandy hade återigen bestämt oss för vilken outfit som gällde så här en onsdag ?
Innan jag cyklade hem så fotade vi lite också. Mandy är den som alltid hjälper mig att fota till bloggen och Instagram. Vad hade jag gjort utan henne? Det var en liten miss dock att vi gjorde det här i rusningstrafik när ALLA skulle hem från jobbet. Det var liksom svårt att få till en bild UTAN att någon kom ner från trappan. Men till slut fick vi till det. Om ni vill se så ligger det på Instagram – @alexandrabylund
Och nu är det torsdag, och en enda lång mötesdag. Jag har så många möten idag att jag knappt kommer hinna göra annat. Första mötet börjar 8,30 och då ska jag prata med en kille som behöver coachning kring sina sociala kanaler. Sen fortsätter det med nästa möte klockan 9 – med en kund som vi förhoppningsvis kommer att få fler uppdrag av. Håll tummarna för det! Vi älskar just den här typen av uppdrag nämligen!? Men nu ska jag väcka mina små älsklingar! Hoppas ni får en härlig dag! Puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *