Idag ska jag föreläsa om hur man kommunicerar i sociala medier

Hej och god morgon! Hoppas ni mår bra. Jag har sovit nästan hela natten (bara två korta avbrott när Mio var låg, men eftersom jag somnade om så snabbt så var det ändå en bra natt ur en diabetesförälders perspektiv. Eller hur Josefine?) så jag mår alldeles utmärkt. Och jag har en rolig helg framför mig. Idag har jag PT-dag, men den är vääldigt upphackad eftersom jag också ska titta på en lägenhet (!) och gå till frisören. 

Och i eftermiddag ska jag, som jag har sagt innan, prata på Media Evolution om hur vi lyckas med vår kommunikation i sociala medier. Det är det roligaste jag vet, att prata om just det ämnet. För jag pratar mer om själva beteendet och relationsskapandet än om hur vi ska hacka algoritmer i de olika sociala kanalerna. Jag gillar det så mycket mer eftersom det är mer hållbart. Men jag är också väldigt konkret, vilket jag älskar. Ja jag ÄLSKAR att vara konkret och tycker att det är jobbigt att lyssna på folk som pratar på en flummig nivå om att vi ska skapa relationer, vara relevanta och intressanta men utan att ge exempel på vad det egentligen innebär. Att vi ska skapa relationer med våra kunder och potentiella kunder, det vet vi alla. Frågan är HUR vi gör det? Förstår ni vad jag menar? Ja jag gillar helt enkelt att vara konkret så att man får verktyg med sig och kan förändra sin kommunikation direkt. 
Och sen, när jag har stått där och varit konkret en halvtimme, ja men då är det AW, först på Media Evolution, i huset där vi sitter, och sen tillsammans med mina gamla Solresorkollegor på Paddys. Vad ska ni göra i helgen? Det ser ju vääääldigt soligt och härligt ut eller hur!! ☀️
 

15 thoughts on “Idag ska jag föreläsa om hur man kommunicerar i sociala medier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *