Föreläsning & AW

God morgon! Jag är trött idag. Igen. Men det är ju av en rolig anledning så det är lugnt. Jag har en hel del jobbgrejer att ta tag i i helgen, dels för att jag ligger efter lite sen tidigare och dels för att nästkommande veckor egentligen är OMÖJLIGA att få ihop. Ja men på riktigt alltså. Jag vet inte riktigt vilket ben jag ska stå på för att få till det här. Men det löser sig… Det gör det alltid. Men igår nu då… Jag kom till Media Evolution, där vi sitter och där jag också skulle föreläsa, vid fyratiden. Mötte upp Anni och Amanda och tog ett glas bubbel och testade tekniken. Allt funkade finfint.
Just det… jag var hos frisören också och känner mig himla fin och fräsch i mitt nyfärgade/ slingade hår. 
Jag gillar att känna in scenen lite innan jag ska köra igång. Det värsta jag skulle kunna göra är att komma inrusandes i sista sekund innan en föreläsning. Ja men jag tror att det är ett riktigt dumt drag vem man än är. Det känns liksom som att man behöver vara där en stund innan för att känna sig hemma, och för se när folket kommer.
Eftersom jag skulle prata om något som jag OFTA pratar om så kände jag mig väldigt trygg och typ noll nervös. Egentligen ville de att jag skulle prata på engelska men det hade tagit sååå mycket längre tid att först översätta och sen öva in. Och den tiden har jag inte. Visst kan jag engelska men jag är typen som, även om jag har ett slags bakomliggande manus, alltid använder de ord som jag känner för där och då och med andra ord är ganska spontan när jag föreläser. Spontan i hur jag uttrycker mig. Och det är inte alls samma sak att vara det på engelska. Jag tycker helt enkelt inte att det är så lätt att vara mig själv på ett annat språk. Så det blev på svenska. 
Kul ändå att jag och Anni körde lite samma tänke outfitmässigt. Jeans och jäkligt färgglada skor.
Som vanligt var det en solig och varm eftermiddag. Maj 2018 alltså. Wow!
Det enda dåliga med vädret (om det nu var det) var att det var 87 personer bokade men mycket färre som kom. Lite trist. Jag gillar när det är mycket folk. 
Anni och Amanda körde livesändning från Mama Saids Facebook och från mitt Instagram. Tyvärr verkar det som att vissa inte har ljud på min livesändning ?
Efter föreläsningen stannade vi på AW en stund. Synd att jag inte fångade nån bild på den härliga uteserveringen. Vi hade en del att prata om, jag, Anni och Amanda, och det påminner mig om hur liten del av verkligheten man egentligen bjuder på i sociala medier. Det är låååångt ifrån allt som finns med här ju. 
Hur som helst, efter föreläsning och en kort AW tog jag en taxi till Paddys för att möta upp mina gamla Solresorkollegor. Det var ett väldigt kärt återseende med många skratt och minnen. När shotsen kom in på bordet (ganska sent) åkte jag hem. Mådde typ illa eftersom jag inte hade ätit middag. Och det var grymt att komma hem till sängen. Nu ska jag promenera till Jonas och hämta barnen plus bilen och så ska vi kanske ut på stranden en stund, och sen i eftermiddag ska vi till Emporia så att barnen får köpa födelsedagspresenter till mig (jag fyller år på tisdag) plus att jag ska spendera 4,000:- på att laga min iPhone som totalkrossades häromdagen ?Jag älskar när barnen springer runt och handlar så där till mig. De är så otroligt söta och uppspelta och älskar att “överraska”. På tisdag, på min födelsedag, blir det bubbellunch på kontoret och sen ska jag och barnen ut och äta på Lilla torg på kvällen. Själva festligheterna blir sen, nästa lördag, och det ska jag berätta om senare. Nu ska jag hoppa i joggingbrallor och promenera iväg. Vad gör ni idag?

30 thoughts on “Föreläsning & AW

  1. Låter som en härlig dag! Själv körde jag tre skift: jobb och möten på förmiddagen, skola på eftermiddagen och tågresa och tv-spel på kvällen. Ändå rätt skön mix även om dagen blev lång ?

  2. Say what?! Det inbjudningen har gått mig helt förbi alltså – ber så om ursäkt för det! Men jag kom tillbaka från Växjö vid kvart över åtta på kvällen i form av en trött liten spillra så jag hade nog tyvärr missat det oavsett. Men jag hadesjälvklart kommit annars så tack för att du tänkte på mig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *