God morgon från spa och konferens

God morgon från Båstad! ☀️
Jag sitter uppe i lobbyn och jobbar undan och bloggar. Väldigt mysigt! Älskar mina tidiga morgnar när alla andra sover. ☺️
Vi var i vattnet typ hela dagen igår och det var så himla härligt! Vi hade inte datorn framme en enda gång, men körde ändå workshops och konferens (eller vad man nu ska kalla det. Konferens känns… så stort att kalla det när vi är fyra personer) hela dagen och kom fram till många bra grejer. 
Vi hade på agendan att vi skulle komma på vilka Mama Said ska vara framåt, vilka sysslor som vi ska prioritera samt vilka “low hanging fruits” vi har, det vill säga vad vi har som ligger närmast till hands – som vi kan sälja in här och nu typ. Vi tycker det är bra att veta vilka våra low hanging fruits är så att vi alltid lätt kan sälja in projekt om vi har tid över.
Och vi kom fram till allt. Vi har nu en lista på vad vi vill göra, och vi har också (ännu viktigare) tagit beslut om vad vi inte vill göra. Det är det här med att göra medvetna val… Man borde göra det för sig själv också lite då och då. Rannsaka sig själv och bestämma sig för om det man gör är något som man vill göra, om stället man bor på är rätt, om jobbet är rätt… och så vidare. Göra medvetna val helt enkelt.
Hur som helst – vi kom som sagt fram till allt och kände oss helnöjda vid middagen igår kväll. Så nöjda att vi lämnade allt jobb åt sidan och istället lekte en lek som Mandy hittade på: Säg en fördom och så ska vi alla, efter att ha räknat till tre, peka på den av oss som vi tror stämmer in på den fördomen. Jag tänker inte säga vilken typ av fördomar vi tog upp, men det har högt och lågt. Mest lågt ?
Middagen var magisk! Alltså sådär riktigt god, men ganska petit. Det här var en soppa (till förrätt). Det kändes mer som sås med tanke på mängden, men det var så jäklans gott alltså!
Efter maten var tanken att vi skulle spå i tarotkort (nej ingen av oss är några vana sierskor men för flera år sen när jag och Anni var i Stockholm så fick vi ett ryck och åkte till en liten butik med määäängder av spirituella prylar och köpte tarotkort) men vi var så trötta att vi gick in på rummen och la oss vid halv tio! Haha…. det är ju min grej – att gå och lägga mig tidigt på kvällarna, så mig passade det superbra! Älskar att vara utvilad!
Och idag då… Idag ska vi definiera hur vi ska paketera och kommunicera våra projekt samt hur vi ska sälja in dem, och sen så ska vi göra en processbeskrivning. Allt för att ta över kontrollen över hur vi jobbar, för att vi ska veta vad som krävs när vi börjar jobba med en ny kund, hur lång tid det tar etc… Om inte vi vet, hur ska någon annan då kunna veta..???‍♀️
Hur som helst… nu sitter jag alltså här och jobbar.
Just nu så, as we speak, så ska jag gå in i Wintappen som vanligt… ? Varje morgon när jag vaknar så får jag notiser från Wint som jag måste ta tag i. Det har ju inte att göra med att Wint krånglar eller är jobbiga på något sätt utan det har att göra med att vi ständigt har transaktioner. Jag hoppas att det blir mindre fix sen när vi har kommit in lite i det, för det känns som att jag ständigt spenderar tid på Wint (på vår ekonomi) just nu. Jag tror dock att det blir mindre sen när vi har kommit in i rutinerna. Hoppas jag. Och om inte annat så upptäcker vi saker snabbt och kan åtgärda. Det är mycket svårare att hitta ett saknat kvitto tre månader efter…
Och visst hjälper det att sitta i en härlig miljö… ☺️
På tal om medvetna val… Känner ni att ni alltid gör medvetna val för det som är viktigt i livet?
 

16 thoughts on “God morgon från spa och konferens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *