En dag med barnen på stan

Hej på er, vad har ni hittat på idag? Jag har haft en dag på stan med kidsen, och det är så himla mysigt när vi har det! Vi var på jakt efter en Halloweendräkt (clown. Usch vad läskigt, jag hatar clowner) till Alvin och ett plektrum för att han får ont i fingrarna när han spelar gitarr. Och så skulle vi handla vinterskor. Både Mio och Alvin behövde kängor och jag är såå glad att vi fick till det idag. Alvin, som fortfarande är en sprallig liten kille, som springer omkring och leker, fick ett par som är “waterproof” så att han kan stå och stampa i vattenpölar utan att bli blöt, och Mio fick ett par Timberland. Han är mer som vi vuxna nu, går från A till B utan några krusiduller. Och tänker mer på hur det ser ut än vad det har för funktion.??‍♀️ Båda paren köpte jag på Stadium – som har 25% rabatt just nu. Kap med andra ord!
Vi åt lunch på Espresso House – så mysigt när vi har tid tillsammans alla tre…
… och gick sen hem och hämtade Bruno för att gå ut och leka sök-leken med honom. Eftersom vi bor vid Ön så är det sviiiinkallt nu när det både har blivit kallare OCH blåser. Det är som isvindar. Jag hade både mössa och vantar och tjock jacka, men inser att munderingen från och med nu, de gånger jag ska vara ute med Bruno en längre stund, bör innehålla både underställ, fleece, överdragsbyxor och hela baletten. Säger man så förresten? Baletten? Ingen aning vart det kom ifrån, om det nu inte är en allmän sägning. På tal om kyla… jag har alltid problem med att jag fryser. Det spelar ingen roll hur vältränad eller otränad jag är, jag röker inte så jag har liksom inget att skylla på det, det bara är så att jag alltid fryser mer, och verkligen kan bli plågad av det, än alla andra. Jag tror på riktigt att jag är en grad kallare än gemene person. Kan det vara så??
Huuur som helst, nu känner vi oss allihop så här…
… så det lär bli en kväll i soffan idag igen. Det är ju så mysigt!! ♡ Hur har er dag sett ut? Vad gör ni runt om i landet kära kompisar!

32 thoughts on “En dag med barnen på stan

  1. Pannkaksfrulle och sedan grävde jag och O i trädgården medan H borrade i betong. Pannkaksfrullen är alltid standard på lördagar hemma hos oss men grävningen och borrningen är nytt sedan ett par veckor. Sedan åkte vi till XXL som hade 25% på ordinarie pris idag och köpte skor till O som har gått i trasiga sommarskor lite för länge. Lite samma aktivitet som er med att införskaffa skor med andra ord. Känns skönt i mammahjärtat att ha checkat av det i sista stund innan minusgrader som sägs komma nästa vecka. Ha en fin kväll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *