Yes! Nu är föreläsningen klar!

God morgon kära ni! Jag är sååå lättad! Nu är själva manuset till föreläsningen klart. Eller nä förresten, nu gick jag lite snabbt framåt här… själva innehållet är färdigt och vi har hittat en bra ordning. Jag kommer nog skala bort lite men alltså inte behöva skriva till något direkt. Och det är så skönt. Jag visste inte ifall den här helgen (helg nummer fem i rad?) också skulle innebära skrivande, skrivande, skrivande eller om jag nu skulle kunna gå vidare. Och nu vet jag – jag kan gå vidare! Sååå jäkla skönt! Och kul! 
För vet ni… nu har jag själva huvudsyftet, mina stories och sen också de nycklar som jag liksom ska dela med mig av. Och det känns riktigt bra. Jag hade aldrig klarat av att bygga föreläsningen så här utan Peter, retorikkonsulten, så jag är glad att jag insåg att jag behövde hjälp. 
Så nu ska jag formulera huvudsyftet till en mening, själva rubriken alltså (Det är såå svårt, jag vill inte att det ska låta klyschigt) och själva texten som beskriver vad man får med sig från föreläsningen. Och så, i helgen, ska jag rita upp allt på en stor tavla, i olika färger (det är mycket lättare att komma ihåg om man ritar i olika färger) och börja träna på att säga allt högt så att jag får in ett talspråk. Hittills har jag ju skrivit, det är en helt annan sak. Och sen ska jag boka lokal och börja sälja in den. Wiiii vad kul! Shit vad jag längtar, men oj vad jag kommer vara nervös första gången.?
Den dagen kommer jag ta det här med att power posa till en ny nivå. Ni vet väl att man innan en föreläsning, eller nåt annat man är nervös inför, ska göra en så kallad power pose för att lura hjärnan att tro att du känner dig som on top of the world.
Förresten… skulle ni vilja hjälpa mig med en sak..? Vad är den tråkigaste vardagsgrejen ni gör? Alltså jag menar sånt som man kalla i-landsproblem typ… 
För mig är det väcka barnen (Suck vad det är tråkigt och energikrävande), bråka med barnen, bädda sängen, gå kvällsrundan (den senaste) med Bruno och gå med soporna. Det vore så fantastiskt fint om ni har lust att dela med er av era. Ja det är till föreläsningen alltså. Det går finfint att vara anonym! Tack och puss ♡

32 thoughts on “Yes! Nu är föreläsningen klar!

  1. Ställa ner disk i diskmaskinen… haha, typiskt i-landsproblem, som god tvåa kommer när man är tvungen att plocka ur diskmaskinen 🙂

  2. Håller med Linda fast jag tycker plocka ur är tråkigast – då blir det allt på en gång. Dammsuga är inte heller någon hit liksom putsa fönster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *