Rusat på i 190

God kväll kära ni! Jösses vad tiden bara RUSAR iväg. Jag tycker att jag ändå försöker maximera mitt dygn så mycket det går, utan att behöva stressa eller få sömnbrist. Jag har ju insett vad mycket det ger att ta en stund för sig själv varje morgon så det kommer jag inte ändra på. Jag går upp 05,20 varje morgon och duschar, mediterar och skriver innan jag väcker barnen. Ni som har hängt med ett tag vet att jag har hållit på med det sen 1 augusti. Och jag tänker fortsätta. Jag älskar den stunden på morgonen! Men det innebär ju också att jag måste lägga mig rätt tidigt, för att få sova ordentligt. 
Hur som helst, idag har det bara rusat på och det känns som att jag inte har fått nånting gjort, men det har jag så klart. Jag har haft ett telefonmöte med en potentiell kund, vi har haft veckomöte hela teamet, jag och Mandy har haft ett kort möte, jag har varit i Landskrona hos en svinrolig – förhoppningsvis kommande – kund och haft möte, jag har haft telefonmöte med en av våra kunder i Stockholm, jag har skrivit offerter, korrat en text och förberett två poddar som jag ska spela in imorgon, svarat på mail och gjort mina dagliga Wint-to do's. Jo men nu när jag skrev ner det så ser jag att jag ändå har gjort en massa. Men det känns ändå inte så av nån underlig anledning. Kanske för att jag inte har jobbat alls med nysälj. Ja ja SKIT samma. Nu är jag här och jag har precis suttit och pluggat med Mio i en timme och tycker att åttonde klass är svinsvårt. De kommer bli mycket smartare och mer resonerande än vi… Det känns som att skolan är mycket vettigare nu, men som sagt – svårare. Puh! 
Hur är det med er? Vad gör ni? Är vi fler här inne som tycker att barnens läxor börjar bli riktigt svåra? Alvins läxor är fantastiska och tar inte alls så lång tid, men Mios… Puh som sagt!

16 thoughts on “Rusat på i 190

  1. Haha testa bara att vara vikarie i en tredjeklass och försök informera klassen om vad luftmotstånd är. Och tre andra ord jag inte längre kommer ihåg. Rätt förvirrande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *