Veckans planer – vecka 48

Hej och god morgon hörni! ☀️Hur har helgen varit för er? Här har den varit helt fantastisk på så många sätt. Lugn och ro, suttit väldigt lite vid datorn och mer hängt med riktiga människor (mina barn bland annat). Men nu till kommande veckan då. Ok, så här ser den ut:
Måndag:
Guess what?! Veckomöte som vanligt där vi ska planera veckan, och den här veckan ska vi även planera julen. För det är JU INTE SÅ LÅNGT KVAR NU! ?❤️Efter morgonmötet ska jag ha två andra möten, bland annat ett via Skype med några som skulle kunna bli våra nya kunder, vi får se. Det är ett första samtal. Efter lunch ska jag köra upp till Landskrona och träffa några kunder som vi har jobbat med tidigare och som vi kanske ska jobba med igen. Det ska bli riktigt kul att se deras kontor (och lager!)
På kvällen ska Alvin spela fotboll och så ska vi plugga lite till ett prov. Eller ja jag ska inte plugga, jag ska förhöra.
Tisdag:
Kontorsdag hela dagen vilket innebär planering och sälj. Sen ska jag också spela in två poddar till vår podd “På Insidan”.
Onsdag:
Jag börjar morgonen med ett pass hos min PT, som alltid på onsdagar, och sen ska jag podda med Linda. Har ni något förslag på ämne som passar i vår entreprenörspodd? På eftermiddagen ska jag och Mio åka till Lund till barnsmärtenheten. Så då sätter jag mig på mitt vanliga ställe i korridoren och jobbar. Det funkar bra. 
På kvällen är det fotboll för Alvin igen, men då är det inte jag som har barnen utan då är de hos Jonas. Så jag har en helt ledig och oplanerad kväll. Så skönt! ??Den ska jag ta vara på och antingen göra just ingenting, eller gå på nåt yoga eller meditationspass.
Torsdag:
Förutom att jag har två möten på förmiddagen så är resten av dagen ganska clean. Underbart med många sammanhängande timmar på kontoret. På kvällen ska jag och min kompis Kristina gå på Johannes Hansen. Jag har ju sett honom tidigare, men tänker att det är bra nu – i utbildningssyfte – inför att jag själv ska föreläsa. Plus att Johannes Hansens föreläsningar aldrig är likadana eftersom han låter publiken vara med och komma med sina problem – och så löser han dem på scenen. 
Fredag:
Jag börjar dagen med ett tidigt möte utanför kontoret, och sen resten av dagen så kommer jag vara på kontoret.
Jag inser, nu när jag har tittat igenom hela veckan, att det ser ganska bra ut. Jag har tillräckligt mycket kontorstid för att hinna planera och jobba framåt, och inte bara släcka bränder och göra saker som trillar ner här och nu. Bra vecka! 
 

48 thoughts on “Veckans planer – vecka 48

  1. Låter som en härlig vecka! Funderar på om det kunde vara intressant med fler intervjuer i podden? Kanske om/med dem som valt entreprenörskap men av en annan anledning/ingång, tänker att det finns många som inte jobbar 100% som valt den banan?

  2. Det skulle vara sååå intressant om du och Linda skulle ta upp rebranding i podden den här veckan! Jag har efter mycket eftertanke kommit fram att jag behöver göra om mycket med mitt varumärke och därav lägga grunden för mitt framtida företag. Men det är en riktigt djungel och eftersom båda ni har genomgått rebranding i olika grader skulle det vara hjälpsamt att höra om era erfarenheter. ☺?

  3. Jag skulle vilja höra hur ni jobbar med personlig effektivitet, praktiskt. T ex verktyg ni använder, hur/var ni för anteckningar från möten, ser till att rätt saker blir till actions, att bollar inte tappas (särskilt de icke-akuta som hamnar en bit ner på listan och riskerar att drunkna i annat), hur ni jobbar med mail, mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *