Slutspurten — Nu kör vi! ?

God morgooon! ☀️Ja men min blogg handlar mest om hur jag snickrar ihop webbutbildningen just nu. Vet ni varför? Jo för att hela mitt liv består av det. Det är SÅ mycket! Men det blir också så bra! Det som gjorde att det blev så här stressigt var att jag och Linda kom på att våra lanseringar krockade — och hon hade redan bestämt sig för att lansera (för andra gången) i slutet av april, när jag egentligen hade tänkt. Så jag flyttade till slutet av mars istället. Vill ju inte köra samtidigt som hon kör. Och hon hade redan bestämt datum så därför valde jag att flytta på mitt. ??‍♀️ Men det innebar ju EN HEL MÅNAD tidigare. Som tur är så har jag kollegor som hjälper mig med själva lanseringen, men innehållet var jag ju tvungen att skapa och spela in själv.
Och nu, under de här sista dagarna, så sitter vi och klipper ihop allt och lägger in i verktyget. På fredag SKA det vara klart. Då ska allt ligga uppe så att vi kan göra ett testköp. För sen — på onsdag — kör vi! Det ska bli såååå spännande! Håller tummarna hårt, hårt, hårt för att vi lyckas! Att det är många som är med på webinaret och att det är många som köper utbildningen! ✊?
Idag ska vi sitta lääänge på kontoret och bara köra på så att vi kommer framåt! Det kommer vara så skönt ikväll! ?
 
 

0 thoughts on “Slutspurten — Nu kör vi! ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *