Vad ska vi göra på vår kick off?

Vi ska ha kick off nu när hösten drar igång. Jag och Anni åkte en gång, back in the days känns det som nu, till Åre, för att sätta PR with an Edge på kartan. För oss själva i alla fall. Vi ville bestämma vilket slags företag vi skulle vara. Men det var som sagt ett tag sen, och mycket har hänt sen dess. Nu är vi lite mer vuxna, som företag, och är fyra personer. Och vi har liksom kommit att bli nånting annat. Lite mer “på riktigt” skulle jag säga. Bara i positiv bemärkelse. Det är så kul! Älskar vårt lilla gäng och våra kunder 💜
Och nu ska vi alltså ha kick off och ta företaget ett steg vidare. Och så ska vi samlas och ladda inför hösten, och kanske övertala Amanda att hon kan återvända till den där skolan nån annan gång. Hon passar in hos oss och borde stanna tycker jag.
Hur som helst – är det någon som har förslag på vad vi kan göra? Vi tänkte börja med några timmars serious talk, om hösten, och sen ska vi ha det… häääärligt. Och kul. Men vart? Tips emottages tacksamt!
Här. Lite bilder behind the scenes från innan semestrarna när vi plåtade pressbilder. Vi behövde lätta upp stämningen emellanåt, och släppa våra PR-smile. Så då satte vi Anni och Sanna på att göra typiska “ung-tjej-på-Insta”-poser. Och jag och Amanda… ja jag vet inte vad Amanda gör, men jag visar stolt upp utväxtens ansikte i alla fall. Anni SannaAlexandra  PS. Den är borta nu. Utväxten. Åtgärdad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *